Home > VIRAL > Στρίπερ μητέρα λέει πως το να εργάζεσαι σαν στριπτιζού σε κάνει καλύτερο γονιό

Στρίπερ μητέρα λέει πως το να εργάζεσαι σαν στριπτιζού σε κάνει καλύτερο γονιό

Μια μητέρα ενός παιδιού πιστεύει ότι η δουλειά της ως στριπτιτζού την κάνει καλύτερο γονιό.

Η Elle Stanger είναι μαμά, στρίπερ, συγγραφέας σ#ξουαλικών συγγραμμάτων και συχνά αναφέρεται στον εαυτό της ως «σ#ξουαλική θεραπεύτρια».

Η 31χρονη από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, έχει μια κόρη πέντε ετών – και πιστεύει ότι η δουλειά της την κάνει καλύτερη μητέρα.

 

Είπε: “Η φύση της δουλειάς μου είναι ποικίλη. Εργάζομαι σε ένα στριπτιτζάδικο τρεις ημέρες την εβδομάδα και κάνω τα δικά μου XXX βίντεο με τον σύντροφό μου.”

 

Loading...

Elle Stanger works as a stripper, and an erotic writer and she says working in the sex industry makes her a better parent

“Νιώθω ότι η δουλειά μου με κάνει καλύτερη μαμά.”

Η μητέρα είναι υπερήφανη για την καριέρα της και αγνοεί όλους τους άλλους γονείς που την σχολιάζουν στην αυλή του σχολείου της κόρης της.

“Έχω πει την κόρη μου από τότε που ήταν 3 ετών ότι η μαμά χορεύει, μιλάει στους ανθρώπους και λέει αστεία για να βγάλει χρήματα,” είπε η Elle.

Elle, who has one daughter, says her job has given her a greater sense of empathy which helps her to be a good mother

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω ένα παιδί σε ένα κατάλληλο περιβάλλον λόγω της δουλειάς μου.”

“Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ να δουλεύω, ούτε εγώ θα ήθελα να δω τους γονείς μου σε τέτοια φάση.”

“Όταν είμαι μαμά, είμαι μαμά, όταν δουλεύω, δουλεύω για τους ενήλικες – αυτά τα δύο πράγματα δεν συνδέονται.”

Η Elle εργάζεται επί του παρόντος στο Lucky Devil Lounge, στο Πόρτλαντ, και λέει ότι το στριπτίζ είναι μια μορφή θεραπείας για πολλούς πελάτες της.

She says she sees herself as a motherly figure not just to her daughter but to her clients too

Είπε: “Ξέρω ότι η δουλειά μου θεραπεύει τους ανθρώπους επειδή μου λένε και το βλέπω.”

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι πηγαίνουν σε κλαμπ ενηλίκων – δεν είναι μόνο επειδή θέλουν κάποιο είδος διέγερσης, αλλά επειδή θέλουν να ακουστούν, θέλουν να αναγνωριστούν, θέλουν να φανούν.”

“Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να αναζητήσουν θεραπεία επειδή ντρέπονται. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο για έναν ψυχολογικά αδύναμο να μιλήσει με ένα όμορφο κορίτσι που φοράει εσώρουχα.”

“Μου αρέσει να γελούν οι άνθρωποι, μου αρέσει να ακούω ιστορίες που δεν θα ακούσω ποτέ. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα από τους άλλους ανθρώπους.”

Elle is a proud feminist and organisises the annual Slutwalk in Portland to raise awareness around sexual violence and harassment 

“Πριν από μερικά χρόνια μια γυναίκα με ρώτησε αν θα μπορούσα απλά να κάτσω μαζί της και να της χαϊδέψω τα μαλλιά, ήθελε απλά να την αγκαλιάσω γιατί παντρευόταν την επόμενη μέρα και ήταν αγχωμένη.”

Μεγαλώνοντας, η Elle ήθελε να γίνει αστυνομικός και πήρε το πτυχίο της στην εγκληματολογία, αλλά είπε πως σταμάτησε να πιστεύει στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης όταν έμαθε καλύτερα τον κόσμο.

Γι’ αυτό στράφηκε σε αυτού του είδους τη δουλειά επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αισθάνθηκε ότι ήταν μια  μέθοδος αλληλεπίδρασης με τον κόσμο γύρω της.

Εκτός από το στριπτίζ, η Elle είναι συγγραφέας και έχει τη δική της ιστοσελίδα, την Stripper Writer.

Every year Elle wears the last outfit she wore while catcalled, which is normally a pair of jeans, jacket and a top

Η μητέρα συνδιοργανώνει επίσης το Walking Slut στο Πόρτλαντ – μια ετήσια πορεία για την ευαισθητοποίηση για τη σ#ξουαλική βία.

Η Elle είπε: “Μπορώ να με χαρακτηρίσω φεμινίστρια επειδή εκτιμώ και σέβομαι τη σ#ξουαλικότητα του καθενός.”

“Το Slut Walk Portland έχει τρεις διοργανωτές. Εγώ είμαι η μία απ’ αυτούς. Όλοι εργαζόμαστε στον τομέα του σ#ξ. Η ιδέα πίσω από το Slut Walk είναι ότι κανείς δεν αξίζει να δεχθεί σ#ξουαλική επίθεση.”

Ένας υποστηρικτής της Elle και της δουλειάς της είναι ο σύντροφός της, ο Bryan. Το ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια, από τότε που ο Bryan έγινε ένας από τους τακτικούς πελάτες της Elle.

Είπε: “Φλέρταρα με τον Bryan όταν ερχόταν στο χώρο εργασίας μου, κάτι που συνήθως δεν το κάνω. Αλλά μου άρεσε πολύ και τα φτιάξαμε.”

“Η Elle είναι μια πολύ καλή μαμά γιατί θα κάνει τα πάντα για το παιδί της και η ζωή της κόρης της είναι το 100% της προτεραιότητάς της. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασαν σ’ εκείνη,” είπε ο Bryan.

“Νομίζω ότι το έργο της ωφελεί την κοινωνία και θεωρώ ότι κάνει πολλά καλά σε αυτόν τον κόσμο.”

As well as stripping, Elle is a writer, and has her own website, Stripper Writer

Η Elle είπε: “Έχω μεγαλώσει ένα πολύ καλό παιδί. Η κόρη μου είναι πολύ έξυπνη και είναι πραγματικά χαρούμενη.”

“Βλέπω τον εαυτό μου ως θεραπεύτρια και είμαι μητρική φιγούρα και όχι μόνο για την κόρη μου, αλλά και για τους πελάτες μου γιατί μου αρέσει να τους φροντίζω, θέλω να αισθάνονται ευτυχισμένοι και ασφαλείς γιατί με αντιμετωπίζουν καλύτερα όταν είναι χαρούμενοι.”

πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...